Bodovi kadetima u Bjelovaru protiv zadarskih ekipa.

img_0879-smallccc

Nove utakmice 1.HKRL odigrali su kadeti danas u Bjelovaru. Kao i obićno, odigrana su dva susreta, a gosti su danas bile ekipe iz Zadra RK Arbanasi i RK Zadar Eva. Prvi protivnik našima bila je ekipa Abanasi gdje su Virovitičani od samoga početka pokazali da su kvalitetnija ekipa te poveli sa 6:1. Predvođeni trojkom Moslavac, Vašarević i Krešimir Godeč već na poluvremenu su ostvarili uvjerljivih 18:10, tako da si je trener Vašarević u drugome dijelu mogao dopustiti luksuz i dati priliku svim igračima. Na kraju završilo je sa sigurnom pobjedom 29:23. Druga utakmica protiv ekipe Zadar Eva, inaće do danas bolje plasniranoj ekipi lige, započela je upravo obrnuto od prve. Razigrani Zadrani brzo su došli do vodstva od 4:0 što je nagnalo trenera Virovitičana da pozove minutu odmora. No niti minuta odmora nije dala rezultata jer gosti još povečavaju vodstvo na 6:0 u 9.minuti utakmice, kada naši konačno prvi puta pogađaju mrežu zadarske ekipe. Ipak, do kraja prvih 30 minuta naši su dečki povezali konce svoje igre, te uz pomoć danas izvrsnog golmana Štimca, malo pomalo sustižu goste te na kraju na odmor odlaze i sa vodstvom od 9:8. Na sreću, taj ritam zadržali su i u drugome dijelu, gdje su doslovno pomeli zadarsku momčad i došli do uvjerljive pobjede 26:16. Sa nova 4 boda, naši kadeti drže solidnu sredinu 1.hrvatske kadetske lige što je bio i jedan od ciljeva na početku sezone (foto:icv.hr).

RK Viro Virovitica – RK Arbanasi 29:23: Meter, Ka.Godeč 3, Kr.Godeč 6, Vašarević 5, Smiljčić 2, Smutni 4, Vuković, Rengel, Čaleta-Car, Sabo, Knapić 4, Štimac, Moslavac 5, Starčević, Županić.

RK Viro Virovitica – RK Zadar Eva 26:16: Meter, Ka.Godeč 3, Kr.Godeč 5, Vašarević 7, Smiljčić 2, Smutni 2, Vuković, Rengel, Čaleta-Car, Sabo, Knapić 2, Štimac, Moslavac 4, Starčević 1, Županić.