Dobar početak kadeta

rukomet

Kadetska ekipa proteklog je vikenda započela natjecanje u 1.HKRL. Prvi krug lige odigran je u Bjelovaru a naši kadeti su u obje utakmice zabilježili pobjede. U prvoj utakmici bolji su bili od ekipe Hrvatski Dragovoljac Dugi Rat rezultatom 24:17. Bila je to utakmica u kojoj su igrači Damira Vašarevića od početnih 3:0 bez puno problema održavali stalnu prednost od 2-4 gola te tako mirno priveli utakmicu kraju. Nešto slićno vidjelo se je i u drugoj utakmici kada je protivnik bila ekipa Marina Kaštela. Osim 2:2 na početku utakmice, ekipa iz Kaštela bila je u stalnom zaostatku kojega nisu uspjeli nadoknaditi sve do kraja, pa su naši tako došli do nove pobjede 26:22. Trener Vašarević zadovoljan je otvaranjem lige, pored učinkovitih Moslavca i Vašarevića u prvoj te ponovno Moslavca i Krešimira Godeča u drugoj utakmici, istiće odličnog Štimca na golu, dobru partiju Starčevića i Rengela ali i ostatka ekipe. Na kraju treba reći da su dan prije svoju međusobnu utakmicu pretkola lige odigrali naši i ekipa Bjelovara u kojoj su Bjelovarčani bili bolji rezultatom 33:23.

RK Viro Virovitica – RK Hrvatski Dragovoljac 24:17

RK Viro Virovitica: Meter, Kr.Godeč 4, Vašarević 7, Smutni, Vuković, Rengel 2, Čaleta-Car 1, Sabo, Burlić, Štimac, Moslavac 8, Starčević 2.

RK Viro Virovitica – RK Marina Kaštela 26:22

RK Viro Virovitica: Meter, Kr.Godeč 8, Vašarević 4, Smutni, Vuković, Rengel 2, Čaleta-Car 3, Sabo, Burlić, Štimac, Moslavac 6, Starčević 3.

RK Viro Virovitica – RK Bjelovar 23:33

RK Viro Virovitica: Meter, Kr.Godeč 4, Vašarević 3, Smutni, Vuković 1, Rengel, Čaleta-Car 2, Sabo, Burlić, Štimac, Moslavac 13.