Kadeti bez bodova u Rijeci

Lopta.999

U Rijeci je danas odigran 4.krug 1.hrvatske kadetske rukometne lige u kojem su protivnici našima bile ekipe RK Kozala i RK Zamet. Trener naših kadeta Vašarević nije očekivao previše od današnjeg gostovanja jer su protivnici, aktualni prvak Hrvatske u ovom godištu Kozale i ekipa iz samog vrha u Hrvatskoj Zamet, objektivno bolje momčadi od naše i svaki eventualni osvojeni bod bio bi iznenađenje. I bio je u pravu jer su danas poraženi u oba susreta. U susretu sa ekipom Kozale sve šanse da se dokopaju možda kojeg boda pokopane su već u prvome dijelu. Rastrčani i uvjerljivi domaćini već sredinom prvoga dijela došli su do vodstva od čak 10 golova prednosti, da bi naši dečki do kraja prvih 30 minuta to ipak smanjili na manje uvjerljivih 9:16. U drugom dijelu bolja igra naših koja rezultira sa naizgled neizvjesnijih 14-18 na semaforu za domaćine. Na žalost, promašen sedmerac i dva kontra napada u tom trenutku, spriječili su Virovitičane da se potpuno vrate u utakmicu, pa su igrači Kozale bez većih problema priveli utakmicu do pobjede 28:20. U druog utakmici kontra ekipe Zameta nije bilo nikakve neizvjesnosti. Bolja i kvalitetnija riječka ekipa od prve minute uzela je konce igre u svoje ruke te su već na poluvremenu vodili 22:11. Jedino što su naši uspjeli bilo je da do kraja utakmice poraz zaokruže na gol manje, odnosno na 27:37. Kako bilo da bilo, bodovi kako je i sam trener rekao danas nisu niti bili očekivani, pa će naši kadeti do novih pobjeda pokušati doći u susretima sa sebi ravnopravnijim protivnicama.

RK Viro Virovitica – RK Kozale 20:28 (9:16): Meter, Ka.Godeč 3, Kr.Godeč 4, Vašarević, Smiljčić 3, Smutni 2, Vuković, Rengel, Knapić 2, Sabo, Burlić, Štimac, Moslavac 6, Starčević.

RK Viro Virovitica – RK Zamet 27:37 (11:22): Meter, Ka.Godeč 3, Kr.Godeč 4, Vašarević 2, Smiljčić 2, Smutni 1, Vuković, Rengel, Knapić, Sabo, Burlić, Štimac, Moslavac 9, Starčević 6.