Bjelovar predvođen Davidom Špilerom dolazi u nedjelju

seniori_2

Nakon poraza u Rudama pred našim seniorima još je jedna izrazito teška utakmica. U nedjelju 4.ožujka 2018. godine u goste im dolaze ekipa Bjelovara, trenutno trećeplasirana momčad lige.

Prije početka lige Bjelovarci su otvoreno najavili cilj ove sezone, a to je prvo mjesto i plasman u Premijer ligu. Unatoč nekim neočekivanim porazima u prvom djelu sezone i činjenici da su u ovom trenutku tek treći sa 5 bodova zaostatka za vodećim Rudarom, od svoga cilja nisu odustali. Dapače, u pauzi prvenstva dodatno su se pojačali te između ostalog doveli i iskusnog slovenskog internacionalca i bivšeg reprezentativca Davida Špilera. Špiler je svojevremeno sa PPD Zagrebom igrao Ligu prvaka, a bio je i član drugog našega najboljeg premijerligaša RK Nexe. Obzirom i na jačinu ostatka bjelovarske ekipe sasvim je sigurno da naše dečke u nedjelju očekuje još jedna iznimno teška utakmica.

No iz svoje kože igrači Damira Vašarevića ionako ne mogu. Nisu blistavo ušli u nastavak sezone pa je, ako ništa drugo, Bjelovar idealna prilika da se konačno pred svojim navijačima prikažu u najboljem svjetlu. Nemaju imperativ,  jasno je da će do bodova vrlo teško, ali se očekuje da ovoga puta pruže svoj maksimum. Jest da su se izrazi “maksimum, 120 % sebe, agresivno, borbeno” već pomalo izlizali ponavljajući se u ovim najavama prije praktički svake utakmice, ali teško je pronaći neke nove riječi koje bi opisale ono što se od ekipe očekuje. Virovitičani definitvno nemaju kvalitetu za ravnopravan boj za Bjelovarčanima, ali imaju puno razloga da im put do novih bodova što je moguće više otežaju. Prije svega zbog stjecanja vlastitog, zbog zadnjih rezultata pomalo poljuljanog, samopouzdanja, zbog kluba te prije svega zbog naših navijača.

Nadamo se da će ljubitelji rukometa dobro popuniti dvoranu Tehničke škole pa bi bilo dobro da svakako vide dobar i neizvjestan susret. Ukoliko bi na kraju naši dečki dokopali se i pokojeg boda bio bi to pun pogodak. No prije svega neka se pokažu u onom izdanju u kakvom smo ih gledali ove sezone u utakmicama npr.protiv Vidovca, Osijeka ili Moslavine. I nitko im neće ništa zamjeriti bez obzira kako utakmica završi.

Početak utakmice zakazan je u 18.30 sati.