Dječaci B do prvih bodova, kadetima dva poraza

620_400_1349158367rukometna-lopta

Naša kadetska ekipa danas je krenula u novu sezonu. Obzirom na činjenicu da se ekipa kadeta, odnosno igrača 2000.godišta, podosta opsipala ovu sezonu 1.HKRL odigrati će kombinirana ekipa mlađih kadeta (igrači rođeni 2002.godine i mlađi) te preostalih igrača kadetske ekipe. Pod vodstvom novoga trenera Željka Poljaka ekipa je u 1.krugu 1.HKRL gostovala u Dugom Selu gdje su odigrali prve dvije utakmice. Poraženi su u obje utakmice ali unatoč tome trener Poljak smatra da su veći dio obje utakmice odigrali korektno obzirom na razliku u godištu. Ta razlika ipak je na kraju dolazila do izražaja te su obje utakmice izgubljene, iako je konačna gol razlika ipak malo previsoka obzirom na prikazano i na tijek utakmica. Upisan je tako poraz od domaće ekipe RK Dugo Selo 24:39, te nakon toga od RK Karlovac 28:34. U narednim susretima sa ekipama kvalitetom negdje na razini naše, trener Poljak očekuje bolje rezultate i više uspjeha.

Dječaci B ovoga vikenda također su započeli ovogodišnju sezonu. Oni su sa dvije ekipe u 1.krugu 1.HRLDB Sjever gostovali u Vidovcu te upisali sveukupno 3 pobjede te 1 poraz. Prvo su obje ekipe bez igre upisale pobjede 10:0 obzirom da ekipa RK Varaždin nije doputovala na utakmice pa su iste izgubili, kako se kaže, za “zelenim stolom”. U preostalim odigranim utakmicama ekipa RK Viro Virovitica I pobjedila je RK Vidovec 19:17 (12:4) dok je ekipa RK Viro Virovitica II izgubila od istog protivnika 7:17 (2:12).

Za RK Viro Virovitica I igrali su i golove postigli: Šiptarić, Rendulić 2, Matijević 4, Dukarić 1, Moslavac 7, Kovačević 2, Kosanović 2, Kucljak, Ferenčević, Velić 1, Perak.

Za RK Viro Virovitica II igrali su i golove postigli: Prtenjača, Holi, Dukarić, Pribil, Tomljanović, Kucljak, Ferenčević, Mihajlović 1, Vučak, Orban, Crnčić, Perak 6.