Dječaci B šesti na bjelovarskom turniru

IMG-741b92c9f42a88cfe20bd8004177af58-V

Protekla dva dana ekipa dječaka B, odnosno dječaka 2006.godišta i mlađi, provela je u Bjelovaru na turniru 2.Bjelovarski kesozubac. Prvoga dana igrane su utakmice u skupini gdje su naši dečki pobjedili Čazmu 20:16 te Osijek 17:16. U utakmici koja je odlučila o prvom mjestu odlično su odigrali protiv RK Rudar, inaće aktualnog prvaka Hrvatske, vodili 10:8 ali na kraju završili na 10:10 te osvojili drugo mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale.

Drugi dan igrale su se utakmice za plasman. Četvrtfinalni susret mladi Virovitičani igrali su sa ekipom RK Dugo Selo. Unatoč trudu i želji vršnjaci iz Dugog Sela bili su bolji 21:14 pa su tako igrači trenera Crljenića i Poljaka završili u doigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta. U tom doigravanju u uzbudljivoj utakmici, nakon izvođenja sedmeraca, pobjedili su ekipu Daruvara 14:12, koja im je u borbi za peto mjesto dodjelila ponovno ekipu Rudara. Ovoga puta mladi “rudari” bili su bolji i pobjedili 17:10.

Ukupno dečki su šesta od 16 ekipa koliko je sudjelovalo na turniru što se može smatrati lijepim uspjehom. Dali su sve od sebe u svakoj utakmici, veselili se pobjedama, tugovali nakon poraza i dostojno branili boje našega kluba. Na turniru ekipa je igrala u sljedećem sastavu:

Orban Domagoj, Blažević Ante, Rendulić Roko, Crnčić Leo, Moslavac Matko, Tomljanović Jurica, Kovačević Jan, Mihajlović Siniša, Prtenjača Karlo, Kosanović Jakov, Lončar Tin, Šiptarić Enio, Vučak Toni, Perak Mateo, Kolar Davorin, Pribil Marko, Matijević Leon i Dukarić Ivan.