U goste vodećem Rudaru

MG_2433_paljar

Pred našim seniorima u subotu 24.veljače 2018.godine zahtjevno je gostovanje u Rudama, gdje ih dočekuje vodeća momčad lige i prvi kandidat za plasman u Premijer ligu RK Rudar. Ekipa iz Ruda, malog mjesta nadomak Samobora, na prvom je mjestu 1.HRL Sjever praktički od samoga početka lige. Iako su se i njima dogodili kiksevi (neočekivan poraz u Garešnici i uvjerljiv poraz od Medveščaka) “rudari” su dosada pokazali najviše i zasluženo su tu gdje jesu.

Našim dečkima je pak prošli vikend pobjedom nad Đakovom pao “kamen sa srca”. Kao rijetko kada ove sezone imali su imperativ pobjede, nju su i ostvarili tako da na subotnje gostovanje ekipa ide u dobrom raspoloženju i bez opterečenja. U prvom djelu na virovitičkom parketu protiv istoga protivnika Virovitičani su bili u igri dvije trećine utakmice. U zadnjoj trećini gosti su iskoristili jednu “crnu rupu” naših te na kraju uzeli (pre)visoku pobjedu 31:39. U subotu se stoga od pulena trenera Vašarevića očekuje prije svega jedna “muška” utakmica, agresivna i borbena, sa punom koncentracijom svih 60 minuta. Treba biti iskren, bodove će teško biti uzeti, ali dečki trebaju pokazati domaćinu da se za te bodove treba dobro pomučiti.

Ukoliko nekoga ne svlada nekakva prehlada ili gripa, ekipa bi trebala putovati kompletna. Što će značiti da su ispunjeni svi uvjeti da naši odigraju jednu pravu utakmicu. Sa željom kao i svaku utakmicu – pobjediti. A nakon 60 minuta vidjeti će se koliko su u tome uspjeli. Bitno je samo da si nakon utakmice nemaju što zamjeriti niti za nećime žaliti. A ako daju 120% od sebe tome će biti tako. Utakmica započinje u 18.30 sati.