Humanitarna utakmica „Za Robija” u kojoj sudjeluju i članovi RK Viro Virovitice

humanitarna2019

U srijedu 17. travnja 2019. godine u školsko sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu odigrati će se humanitarna utakmica između rukometnog kluba Brod i selekcije rukometaša Slavonije i Baranje.

Ovom humanitarnom akcijom u kojoj će sudjelovati rukometaši diljem Slavonije skupljati će se novčana sredstva za pomoć rukometašu Broda Robertu Filipoviću koji je teško obolio te sada treba pomoć. Mnogi rukometaši i slavonski rukometni klubovi odazvali su se pozivu RK Brod te se očekuje lijepa sportska i humanitarna priredba. Na istoj će sudjelovati i četvorica rukometaša Viro Virovitice: Luka Moslavac, Karlo Vašarević i Ivan Vulić zajedno sa trenerom Damirom Vašarevićem, dok će Ivan Janjić ovom prilikom igrati za svoj matični RK Brod.

Po riječima organizatora za utakmicu vlada veliko zanimanje pa je dosada ulaznicu po cijeni od 30 kn kupilo gotovo tisuću gledatelja. RK Viro Virovitica sa zadovoljstvom se uključio u akciju te se nadamo da će prikupljena sredstva pripomoći ozdravljenu mladoga rukometaša.