Igor i Ivan Gašparović novi igrači Viro Virovitice

IMG_8816-Custom_gašo

Bjelovarci Ivan i Igor Gašparović novi su igrači našega kluba. Nakon definiranja statusa svih igrača, uprava kluba donijela je odluku da bi za slijedeću sezonu bilo potrebno ekipu ojačati sa još ponekim igračem. Razlog tome leži u činjenici da u odnosu na prošlu sezonu ekipu je napustilo više igrača. Na polovici sezone sa aktivnim igranjem prestali su Rončević i Kukić, ekipu je napustio Paljar, a u predstojećoj sezoni zbog školskih i poslovnih obaveza članovi ekipe više neće biti Krešimir Godeč i Filip Vašarević. Obzirom da zbog posla, praktički do početka natjecanja u 1.HRL Sjever, nema niti Dubravka Benka, preostali postojeći kadar po mišljenju trenera i uprave nije dovoljan za dugu i zahtjevnu sezonu. Poglavito na pozicijama desnog krila te srednjeg i lijevog vanjskog igrača.

Upravo zbog toga dogovorena je suradnja sa dvojicom iskusnih bjelovarskih igrača. Igor Gašparović dojučerašnje je prvo desno krilo bjelovarskog prvoligaša koji je ujedno bio i jedan od najboljih njihovih strijelaca prošle sezone. Igrač je sa puno i premijer i prvoligaškog iskustva i svakako će odlično popuniti poziciju desnog krila. Ivan Gašparević prošlu sezonu odigrao je u drugoligašu iz Slatine gdje je bio jedan od nositelja igre, prije toga također je nosio dres bjelovarskog prvoligaša, a nekoliko godina unazad već je bio igrač našega kluba. Od njega se očekuje da ojača poziciju lijevog, a po potrebi i srednjeg vanjskog ekipe Damira Vašarevića.

Dolaskom njih dvojica popunjen je roster virovitičke ekipe za novu sezonu. U ekipi su ostali nositelji prošlogdišnje uspješne sezone Janjić, Luka Moslavac i Vozab, zatim su tu K.Vašarević, Smiljćić, Benko, Crljenić Poljak, Starčević, Smutni i Rešetar, a gol žuto plavih i dalje će čuvati Meter i Štimac. Uz novopridošlu braču Gašparović seniorskoj ekipi priključeni su i dojučerašnji kadeti K.Moslavac, Sabo i Suhanek. To je 18 igrača na koje trener Vašarević raćuna u sezoni 2018/2019. i sa kojima će pokušati u najmanju ruku ponoviti prošlogodišnje odlične rezultate. (foto: icv.hr)