Igor Tomljanović novi predsjednik kluba

620_400_1349158367rukometna-lopta

Na jučer održanoj izvanrednoj skupštini RK Viro Virovitica dosadašnji član Izvršnog odbora kluba Igor Tomljanović izabran je za novog predsjednika kluba. Skupština je također izabrala i novog dopredsjednika kluba kao i novi Izvršni i Nadzorni odbor.

Za dopredsjednika kluba izabran je Dubravko Ćuk, dok su u Izvršni odbor uz predsjednika i dopredsjednika izabrani još: Zlarin Rončević, Saša Oluić, Franjo Rendulić, Ivica Horvat, Slavko Rajnović, Damir Vašarević i Dinko Blažević.

Novi Nadzorni odbor ćine Željka Grahovac, Mario Šolc i Suzana Štimac.

Izborom Igora Tomljanovića završio je mandat Željke Grahovac koja je uz manje prekide vodila klub više od 12 godina. Time se upisala u povijest virovitičkog rukometnog prvoligaša kao jedan od najdugovječnijih predsjednika kluba. Za sve učinjeno iskazana joj je zahvalnost na jučerašnjoj skupštini, dok je ona sama izjavila da je bila i da će ostati jedan od najvećih navijača našega kluba.

Igor Tomljanović, uz zahvalu skupštinarima na izboru za predsjednika kluba, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom Uprave kluba kojoj je i sam bio član, te naglasio da u narednom periodu ima namjeru podići sve sastavnice kluba na novu, još višu razinu.