Kadetima nova dva poraza

ruka_gol

Kadetska ekipa u nedjelju odigrala je 3.krug 1.HKRL. Na žalost, niti ovaj put nisu uspjeli doći do prvih bodova iako su imali prilike.

Najbolja prilika bila je u prvom susretu sa ekipom RK Metković Mehanika. Nakon prvog poluvremena koje su gosti dobili rezultatom 14:10, u drugom djelu Virovitičani u nekoliko navrata dolaze do izjednačenja (17:17, 18:18). U samo završnici Metkovci ponovno dolaze u vodstvo 23:20, da bi igrači trenera Prebega do zadnje minute izjednačili na 23:23. U zadnjoj minuti pogodak gostiju za njhovo vodstvo 24:23, zadnji napad lopta je u rukama Virovitičana međutim pokušaj da se izbore bar za bod nije bio uspješan. Gosti pobjedom 24:23 bodove odnose na jug Hrvatske. Najučinkovitiji kod domaćina bili su Đeri sa 7, te Moslavac i Oršulić sa 4 postignuta gola.

U drugom susretu sa ekipom Ribola Kaštela nije bilo takve neizvjesnosti. Kaštelani su već nakon prvih 30 minuta imali uvjerljivo vodstvo 14:7 koje su bez već većih problema zadržali do kraja utakmice i konačnog rezultata 26:20. Jedini raspoloženi kod domaćina bio je Tim Čevelak sa 6 zgoditaka.