Kreće 1.HRL Sjever teškim gostovanjem u Križevcima

MG_9339-768x512

Vikend pred nama donosi utakmice 1.kola nove sezone 1.HRL Sjever. A za virovitičke prvotimce to znaći teško gostovanje u Križevcima kod domaćeg KTC. Utakmica se igra u subotu, 14.09.2019. godine s početkom u 18.30 sati.

I jedna i druga ekipa ulaze u novu sezonu sa ponešto promijenjenim sastavima. Kod Križevčana više nema zadnjih sezona njihovog najboljeg igrača Vučelića, a njega bi trebao zamijeniti iskusni Tandara iz Bjelovara. Uz to, KTC se ojačao sa još nekoliko iskusnih igrača sa premijerligaškim iskustvom te su nesumnjivo i ove sezone kandidati za osvajanje lige.

Virovitičani će na parket također bez, do nedavno, svog najboljeg igrača Luke Moslavca. Luka već broji svoje prve minute u Poreču pa će njegovi dojučerašnji suigrači morati se „potući“ bez njega i njegova doprinosa. U odnosu na prošlu sezonu nema niti Ivana Vulića, Luke Poljaka i Igora Gašparovića. Ponovno će u crno žutom dresu zaigrati Krešimir Godeč, dok se je  na golu Virovitičana Štimcu pridružio dojučerašnji golman Bjelovara Marko Udžbinac. Premda to nisu sva nova imena koje će zaigrati ove sezone za ekipu Damira Vašarevića, u Križevcima će to biti jedini novaci u sastavu. Uz ponekog dojučerašnjeg kadeta koji će debitirati u 1.HRL Sjever.

Stoga, gledajući realno, teško će „slatki“ do nekoga boda u subotu. Domaćini su objektivno kvalitetnija ekipa, prva je utakmica nove sezone i svaka ekipa želi krenuti u sezonu sa pobjedom. Pogotovo na domaćem parketu.  Naravno to ne znači da Virovitičani neće dati sve od sebe na parketu i ukoliko se ukaže i najmanja mogućnost za pokoji bod pokušati će ju iskoristiti. Želimo im da u tome i uspiju.