KTC za kraj polusezone

seniori_2

Pred prvotimcima našega kluba zadnja je utakmica polusezone. I za kraj slijedi im derbi susret sa ekipom RK KTC iz Križevaca, drugoplasiranom ekipom lige, i kako izgleda jedinim preostalim kandidatom za prvaka uz RK Rudar.

Utakmica 13.kola igra se u subotu 9. prosinca 2017. godine u dvorani Tehničke škole s početkom u 17 sati. Križevčani su odlični ove sezone. Da li je njima cilj osvojiti naslov pravaka ili ne realno nije niti bitno. No iako ih prije početka lige nitko (bar ne javno) nije svrstavao u kandidate za pravaka, svojim igrama i dosadašnjim rezultatima svakako su se izborili za taj status. Stoga ne treba biti previše pametan za zaključiti da će u subotu trebati proliti puno znoja i potrošiti puno energije ako naši misle doći do pobjede i do novih bodova.

Ali kao i dosada i trener Vašarević i igrači spremni su na sve što je potrebno da bodovi ostanu u Virovitici. Jedan od ciljeva ove premijerne prvoligaške sezone, uz ostanak u ligi,  bio je da na virovitičkom parketu i u domaćem “brlogu” zna se tko je gazda. I dečki su to, vjerujemo svi se slažu, u dosadašnjim domaćim utakmicama i dokazali.  Zato poziv našim navijačima, kao i svim ljubiteljima rukometa i sporta, neka dođu u subotu u dvoranu, napune tribine i pomognu našim dečkima da novom pobjedom zaključe odličan prvi dio sezone. Pa da onda mirno i zadovoljno svi skupa odemo na kratak ali zaslužen odmor.