Kutinska Moslavina novi izazov u subotu

seniori_5

U subotu nastavlja se natjecanje u 1.HRL Sjever. Ovoga puta u 8.kolu u subotu 4.studenoga 2017.godine našim seniorima u goste dolazi ekipa RK Moslavina iz Kutine. Kutinjani imaju isti broj bodova kao i Virovitičani, na tablici oni su 8., a naši dečki 9. pa je sasvim jasno da se radi, recimo to tako, o derbi susretu dvije momčadi iz sredine tablice.

Kao i većina momčadi ove sezone i ekipa iz Kutine dugogodišnji je član 1.HRL, ali i sa iskustvom igranja Premijer lige. Stoga nije nikakva novost da je protivnik našima ponovno iskusnija momčad bar što se tiče igranja na ovoj razini natjecanja. No naši prvotimci su dosada već dovoljno puta dokazali da to i ne mora biti presudno za konačni rezultat, pa će i u ovu utakmicu ući sa željom da bodovi u subotu ostanu u Virovitici. Prošlo kolo obje ekipe su osvojile po bod. Moslavina u domaćem susretu sa ekipom RK PPD 2, a naši na gostovanju kod Medveščaka u Zagrebu. Iz svega dosada viđenoga i odigranoga u subotu će na parketu biti dvije ekipe podjednake kvalitete, obje motivirane i neosporno obje sa željom doći do pobjede. Naša prednost je što igramo na svojemu parketu i pred svojim navijačima. U dosadašnjim utakmicama puna dvorana, podrška sa tribina i domaći teren bili su značajan faktor u pobjedi naše ekipe, pa se nadamo da će takav ambijent i takva atmosfera biti i u subotu.

Treneru Damiru Vašareviću trebali bi biti na raspolaganju svi igrači. Problem jedino može biti ozlijeda našeg ponajboljeg igrača Kristijana Smiljčića koju je “zaradio” prošlo kolo u Zagrebu. No, vjerujemo da će se u ovih dan ili dva do utakmice uspjeti oporaviti te da će biti dio ekipe. A onda će kao i dosada dečki dati sve što mogu u ovome trenutku, kao i dosada učiniti sve da pobjede i kao i dosada “baciti se na glavu”. Pa tko bude bolji neka pobjedi.

Utakmica počinje u 18 sati u dvorani Tehničke škole Virovitica. Pozivamo navijače da ponovno budu naša podrška i popune tribine dvorane jer uz punu dvoranu dečkima je na parketu puno lakše. Besplatne ulaznice mogu se nabaviti kao i dosada u Caffe baru Dona, Caffe baru Štedna i trgovini Infokom.