Live stream: Sa Garešnicom već u petak

MG_2511_Moco

Zadnje gostovanje ove polusezone vodi naše dečke u Garešnicu kod istoimenog domaćina. Dogovorom klubova utakmica 12.kola 1.HRL Sjever odigrati će se u neoubičajenom terminu u petak 1.prosinca 2017.godine s početkom u 20 sati.

Bez obzira na termin pred dečkima je još jedna izazovna utakmica i još jedno zahtjevno gostovanje. Garešnica je ekipa sastavljena od iskusnih igrača, manjim dijelom domaćih, a većim dijelom tzv. “stranaca” odnosno igrača koji su prije igrali najčešće u raznim zagrebačkim klubovima. Imaju kvalitetu, znaju igrati rukomet iako su im ovogodišnji rezultati lošiji nego su vjerojatno i oni sami očekivali. Trenutno su 12.ekipa lige sa svega 4 boda, izgubili su neke utakmice gdje je bilo za očekivati njihovu pobjedu, no neovisno o tome nikako ih ne treba podcijeniti. Jer primjerice jedina su ekipa koja je ove sezone dobila vodeči Rudar, a i prošlo kolo bili su na korak do osvajanja bodova kod PPD 2.

Našima je gostovanje kod Nove Gradiške vjerujemo bila dovoljna opomena što znaći opuštanje ili igra “pod ručnom”. Tada se do bodova teško dolazi i na taj naćin se u Garešnici ne smije odigrati. Ako pokažu svoje pravo lice kao u većini ovogodišnjih utakmica, od prve do zadnje minute, dečki svakako imaju šanse doći do vrijedne pobjede. Do kraja prvog dijela sezone još su dvije utakmice, treba zaboraviti na umor koji je definitivno prisutan i odigrati “sto na sat”. Pa će sve biti dobro. (foto: icv.hr)

Live stream i rezultat pratite na našim stranicama.