Live stream: U goste Bjelovaru

seniori_1

Nakon poraza od Rudara, seniorima slijedi još jedna teška utakmica kod još jednog favorita za naslov ovogodišnjeg prvaka. U subotu 14.10.2017.godine putuju u Bjelovar gdje ih dočekuje istoimeni domaćin. Bjelovarčani ove godine imaju odličnu ekipu, dosada su neporaženi, ne skrivaju ambicije o povratku u Premijer ligu te sve osim njihove pobjede za njih bi bilo veliko iznenađenje.

Što mogu naši dečki? Pa mogu kao i dosada odigrati mušku utakmicu, boriti se od prve do zadnje minute, pa će se vidjeti kuda će ih to dovesti. Kao i prošlog vikenda protiv Rudara nemaju što izgubiti, ove godine teško će itko osvajati bodove u Bjelovaru, stoga svaki rezultat osim poraza bio bi zaista veliki uspjeh i iznenađenje. Ali kako se to lijepo kaže “i rukometna lopta je okrugla”, ne pobjeđuje uvijek bolji, a nadu im nitko ne može uzeti. Bitno da ostanemo u utakmici svih 60 minuta i da ne dozvolimo nekakav raspad igre pa da rezultat na kraju bude onakav kakav realno ne bi trebao biti. Kao što nam se to dogodilo protiv Rudara gdje previsok poraz nije bio odraz događanja i igre tijekom utakmice.

Kako god bilo, tko želi utakmicu može gledati na našim stranicama putem live-streama i live tekstualnog rezultata. Utakmica započinje u 19 sati, dečkima želimo puno sportske sreće, dobru igru i možda poneki bod.