Live stream: U goste kod Nove Gradiške

seniori_1

Nakon nes(p)retnog poraza prošlog vikenda u Zagrebu u susretu sa ekipom PPD 2, Virovitičani u subotu 18.studenoga 2017.godine putuju u Novu Gradišku kod istoimenog domaćina. Utakmica 10.kola 1.HRL Sjever igra se u dvorani ETŠ, a započinje u 18 sati.

Ekipa Nove Gradiške na začelju je prvoligaške ljestvice i dosada nisu osvojili niti boda. Obzirom na položaj naše ekipe na tablici te dosada osvojene bodove, može se reći da dečki po prvi puta ove sezone igraju utakmicu u kojoj su neosporno favoriti. To nikako ne znači da se domaćine treba na bilo koji način podcjeniti ili utakmicu shvatiti neozbiljno i kao puko odrađivanje posla, ali definitivno je da u subotu Viro Virovitica očekuje nova dva boda.

Novogradiščani su uoči ove sezone ostali bez nekolicine bitnih igrača, nisu ih uspjeli zamjeniti sa ponekim pojačanjem te je ekipa značajno slabija u odnosu na prošle sezone. Nama je naravno u ovoj ligi svaki bod važan, a pogotovo su nam važni bodovi u susretu sa ekipama koje su nam direktni konkurenti za opstanak u 1.HRL Sjever. Zato se od naših prvotimaca očekuje da subotnju utakmicu shvate ozbiljno, odigraju na razini dosadašnjih igara i opravdaju status bolje i kvalitetnije ekipe. A onda dva boda sigurno putuju u Viroviticu.

Prijenos utakmice, kao i svaki puta dosada kada Viro Virovitica igra u gostima, pratite putem live streama na našim stranicama.