Mlađi kadeti rutinski do novih bodova

img_0879-smallccc

U Slatini je danas odigran 8.krug (17. i 18. kolo) 1. HMKRL Sjever u kojem su se naši dečki susreli s ekipama RK Vidovec i RK Ivančica iz Ivanca. Iako su nastupili oslabljeni, bez Marina Vukovića, Krešimira Čalete-Cara, Karla Štimca koji gotovo i nije ulazio u igru te otprije bolesnog Luke Ferenčevića, obje utakmice su rutinski dobili, bez većih problema i rezultatske neizvjesnosti. Prilika je to bila da trener Vašarević pruži šansu svim igračima, pogotovo onima koji inaće manje igraju. Pruženu priliku su dečki iskoristili i ostvarili dvije uvjerljive pobjede, prvo nad ekipom RK Vidovec 30-15 (15-6) a zatim i kontra RK Ivančica 28-20 (13-10). S ove nove dvije pobjede mlađe kadetska ekipa  zadržala je drugo mjesto na tablici s 32 osvojena boda (bod manje od prvoplasiranog GRK Varaždin) te se već sad pripremaju za derbi prvenstva, kada u posljednjem kolu u Viroviticu, dolazi upravo ekipa iz Varaždina. Nadamo se da će do tada ozlijeđeni dečki zaliječiti ozljede i da će naša ekipa kao prvoplasirana ekipa Regije Sjever otići na Završnicu državnog prvenstva. No, prije toga ipak trebati odraditi i 9.krug koji je na rasporedu idući vikend u Koprivnici gdje se u sklopu 19. i 20. kola susreću s RK Koprivnica i RK KTC Križevci.

 

RK Viro-Virovitica – RK Vidovec 30-15 (15-6) – D.Meter, Karlo Godeč 2, Krešimir Godeč 11, B.Hodak 1, K.Vašarević 2, K.Smiljčić, T.Smutni 1, M.Rengel 3, P.Sabo, A.Starčević 3, K.Burlić, K.Štimac, L.Moslavac 7.

RK Ivančica – RK Viro-Virovitica 20-28 (10-13) – D.Meter, Karlo Godeč 4, Krešimir Godeč 7, B.Hodak 3, K.Vašarević 4, K.Smiljčić, T.Smutni, M.Rengel 4, P.Sabo, A.Starčević 2, K.Burlić, K.Štimac, L.Moslavac 3