Moslavina kao uvod u mjesec velikih derbija

MG_4539_naslovna

Vodeća ekipa lige, a to su vjerovali ili ne naši dečki, u subotu 3.studenoga 2018. godine s početkom u 18 sati u dvorani Tehničke škole Virovitica u sklopu 8.kola 1.HRL Sjever  dočekuje momčad RK Moslavina iz Kutine. Nakon sjajne igre prošlog vikenda u Zagrebu, Virovitičani u novi susret ulaze sa istom željom, a to je pobijediti i osvojiti nove bodove.

Kutinjani nisu najbolje ušli u sezonu, iako se ne može reći da su imali neke posebne kikseve. Možda jedan jedini je uvjerljiv poraz u Đakovu, no u ostalim susretima su pobijedili koga su morali, a izgubili od koga se je i očekivalo. Trenutno su na 10.mjestu prvenstvene ljestvice što, obzirom na vodeće mjesto, domaćina stavlja u poziciju favorita.

Trener domaćina Damir Vašarević:  Moja ekipa zna što ju čeka. A to je još jedna teška utakmica, jer Moslavina je ozbiljna ekipa i čeka nas još jedna teška utakmica bez obzira na kojemu su oni trenutno mjestu. No, mi smo ovoga trena prvi na tablici i tako se moramo početi i ponašati. Kao favoriti u svakoj utakmici, domaćoj ili gostujućoj. Ali da ne bude zabune, favorit se ne dokazuje riječima nego igrom, stoga moramo se kao i dosada baciti na glavu, odigrati ne 100 nego 300 % svojih mogućnosti i onda rezultat neće izostati. Nadam se samo da će nas i ovoga puta na tribinama bodriti naši vjerni navijači u što većem broju.

Utakmica u subotu svojevrsni je uvod u niz sjajnih rukometnih utakmica koje će se odigrati ovaj mjesec. Naime, nakon ekipe Moslavine, momčadi trenera Vašarevića slijede još dva derbija u svojoj dvorani protiv ekipa KTC i Bjelovara. Prilika je to ljubiteljima rukometa i sporta općenito da pogledaju dobar rukomet i uz domaću ekipu dvije najbolje momčadi lige i glavne pretendente na naslov prvaka.