Nakon poraza od Ivanića, slijedi teško gostovanje u Vidovcu

MG_4811

Nakon pomalo neočekivanog domaćeg poraza od Ivanića, naši seniori u subotu, 10.02.2018.godine putuju u Vidovec na gostovanje kod istoimenog domaćina. Vidovec je sve samo ne lagan protivnik i pred dečkima je teška utakmica i velika borba ukoliko se želi uzeti koji bod. I oni su baš poput Virovitičana doživjeli poraz u Zagrebu gdje ih je visoko porazila ekipa PPD 2 tako da će u subotu obje ekipe pokušati ispraviti loš dojam od prošloga tjedna.

Ekipa Vidovca je ekipa sa dosta iskusnih igrača od kojih neki imaju i premijerligaško iskustvo. Trenutno stanje na tablici gdje imaju bod manje od naših dečki slabiji je rezultat nego su Vidovčani najavljivali uoči sezone kada su ih mnogi vidjeli u borbi za sam vrh ljestvice. Bez obzira na to izrazito su neugodan domaćin, u Vidovcu su gubile i puno jače ekipe od naše, tako da će igrači trenera Vašarevića morati odigrati jednu utakmicu na najvišoj razini da bi izbjegli poraz.

Prošlotjedna utakmica sa Ivanićem bila je revija promašaja Virovitičana. Čak se ne može reći ni da su igrali loše, no kad ne iskoristiš 3 sedmerca, pogodiš 6 stativa i prečki i promašiš 5 čistih kontri teško se nadati nečemu više od poraza. No, nadajmo se da su u toj utakmici ispucali promašaje i da će u subotu biti daleko koncentriraniji i precizniji što je preduvjet za dobar rezultat. Ekipa u Vidovec ide u istom sastavu kakav je bio protiv Ivanića uz mogućnost da se na gol vrati Karlo Štimac. Obzirom na prilično lošu vratarsku večer naših golmana proteklog vikenda Karlo bi mogao, ukoliko zaigra, biti dodatno pojačanje za naše.

Sve u svemu dečkima želimo sreću. I dalje dobro stojimo na tablici, porazi pa i oni neočekivani su sastavni dio igre, i ukoliko se vrate sutra neporaženi Ivanić će biti zaboravljen. Dečki i dalje trebaju vjerovati u sebe, dati 120% svojih mogućnosti, biti borbeni, čvrsti i agresivni i sigurno će onda biti u prilici pobjediti. Utakmica započinje u 19 sati.