Nastavlja se 1.HRL Sjever, u subotu dolazi Ivanić

MG_2511_Moco

Nakon kratke zimske pauze u subotu 03.02.2018.godine nastavlja se sezone u 1.HRL Sjever. U 14.kolu na parket virovitičke dvorane Tehničke škole dolazi ekipa RK Ivanić iz Ivanić Grada. Goste koji su porazili Virovitičane u prvom kolu sezone ekipa domaćina dočekuje nakon napornih priprema i 10-tak odigranih pripremnih utakmica. Želja trenera Damira Vašarevića je da ekipa nastavi sezonu isto tako uspješno kako je odigrala i prvi dio, a ako bude moguće i bolje od toga. Prvi korak ka ispunjenju tih očekivanja bila bi vraćanje “duga” gostima iz Ivanić Grada i osvajanje prvih proljetnih bodova.

U odnosu na prvi dio sezone u subotu u ekipi će biti i novih imena. Nakon duže pauze zbog ozljede i propuštanja prvog djela sezone na parket se vraća Karlo Vašarević. Kristijan Smiljčić koji je iz istoga razloga propustio većinu jesenskih utakmica također će biti u subotnjem sastavu. Matku Crljeniću koji se vratio u klub i odigrao zadnju jesensku utakmicu sa KTC-om pridružuje se još jedan naš igrač povratnik Dubravko Benko. Uz nova imena, bar u prvim utakmicama, neće biti nekih igrača iz prvoga djela sezone. Izostati će tako Dario Vozab, dok zbog ozljede do daljnjega out je pouzdani golman Karlo Štimac.

Kako god bilo očekujemo da će domaća publika dobro popuniti dvoranu te biti podrška našim dečkima kako su to bili i prošle godine. Utakmica se ovoga puta igra tijekom održavanja našega međunarodnog rukometnog turnira za mlađe kadete pa je to prilika ljubiteljima rukometa i sporta da u subotu kao i cijeloga vikenda uživaju u odličnom rukometu. Utakmica započinje u 19.30 sati.