Nastavlja se prvoligaška sezona, dolazi Prelog

MG_4564_naslovna22

Iako je glavni događaj predstojećega vikenda 13.međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete, vikend donosi i nastavak natjecanja u 1.HRL Sjever. Tako će u dvoranu Tehničke škole Virovitica  u subotu 2.veljače 2019. godine stići ekipa RK Prelog u sklopu 14.kola ovogodišnjeg prvenstva.

Gosti su se ove godine vratili u 1.HRL Sjever te odlično započeli natjecanje. Već u prvih nekoliko kola sakupili su lijepih 5 bodova te se ćinilo da idu putem naših prvotimaca prošle sezone. Međutim, dobre igre i bodovi nekako su se izgubili sredinom prvoga djela sezone, pa je Prelog trenutno na 12. mjestu sa svega 8 bodova i nalazi se u opasnoj zoni koja vodi u niži rang.

Bez obzira na to domaći rukometaši nemaju pravo olako shvatiti subotnji susret. Preložanima je svaki bod bitan i pokušati će ućiniti sve da ih dohvate. Na Virovitičanima je da dokažu i pokažu da nisu slučajno na vrhu tablice i da igrom i zalaganjem opravdaju status jednoga od pretedenata na naslov prvaka ove godine. Ekipa je odigrala dosta pripremnih utakmica, uspješno su odradili i zaostali susret prije dva tjedna sa Maksimir Pastelom i može se reći spremni očekuju subotnji dvoboj.

Domaćem treneru su na raspolaganju svi igrači izuzev ozljeđenih i bolesnih Ivana Gašparovića i Luke Poljaka, uz napomenu da se u ekipu vraća Filip Vašarević, a da dio momčadi zbog poslovnih obaveza više nije Dubravko Benko. Sveukupno, na teren će manje više ista ekipa koja je dosada ostvarila 10 pobjeda i nadajmo se koja će u subotu izboriti i 11-tu. Obzirom na dosadašnje rezultate i na turnir koji će biti u tijeku, vjerujemo da će im u tome pomoći i pune tribine.

Susret zapoćinje u 19.30 sati.