Poraz od Vidovca

Rukometna-lopta-bih

Virovitički rukometaši poraženi u 4.kolu 1.HRL Sjever na svom terenu od ekipe Vidovca 29:21. Unatoč želji i htjenju igrača ekipa pod vodstvom novoga trenera Tomislava Prebega nije uspjela izbjeći poraz i zasluženo je izgubila od večeras boljih Vidovčana.

Već sam start utakmice pokazao je da će domaći večeras teško do bodova. Gosti iz Vidovca brzo su poveli 5:0 i tako stekli prednost koju više Virovitičani nisu uspjeli stići. Istina, boljom igrom igrači Viro Virovitice uspjeli su u dva navrata doći na minimalan zaostatak (6:7, 8:9) no snage za potpuni preokret nisu imali. Na odmor ekipe su otišle vodstvom ekipe Vidovca 14:10.

U nastavku Virovitičani dolaze na zaostatak od dva gola (13:15) i ponovno ne koriste šansu za povratak u utakmicu. Sredinom drugoga djela gosti odlaze na 21:16 i tada je već bilo jasno da će večeras iz Virovitice uzeti oba boda. Igra domaćina se u tom trenutku potpuno raspala pa su Vidovčani do kraja bez problema došli do uvjerljive pobjede. Strijelce domaćina predvodili su Janjić sa 6 i Pandža sa 5 zgoditaka, dok je kod gostiju uvjerljivo prvo ime bio Štefičar sa 10 golova.

Očito u ovom sastavu i u trenutnim okolnostima i raspoloženju ekipe Virovitičani nisu mogli bolje. Doduše liga je tek počela, puno je bodova u igri, ali ako se želi izbjeći najcrnji scenarij za još do jučer jednu od najboljih ekipa lige, mora se puno toga promijeniti i dogoditi. Da li će se dogoditi pokazati će dani koji dolaze.

RK Viro Virovitica: Meter, Oluić, Okružnik 1, Dujmović, Rešetar 2, Oršulić, Pandža 5, Vilček, Štimac, Moslavac, Sreš, Crljenić 3, Janjić 6, Gašparović, Godeč 4, Smutni.

Sedmerci: Viro Virovitica 2/2  Vidovec 1/3

Isključenja: Viro Virovitica 14 minuta  Vidovec 14 minuta.