I porazi i pobjede mladih ekipa ovoga vikenda

lopte_ruke

Vikend koji upravo završava obilovao je rukometom. Na parketu bili su i naši seniori ali i većina ekipa mlađih dobnih kategorija. Seniori zna se kako su prošli, a naši mladi igrači ostvarili su promjenjive rezultate. Po pojedinim ekipama to je izgledalo ovako:

Kadeti su u 3.krugu 1.HKRL odigrali dvije utakmice i ubilježili dva poprilično uvjerljiva poraza. Poraženi su od ekipe RK Nexe 24:33 te ekipe RK Osijek 24:35. Ostaju naši dečki tako i dalje bez prvih bodova ove sezone što svakako nije ugodna vijest za ekipu Željka Poljaka. No treba ipak još jednom napomenuti da ove sezone kadetsku ligu igra jedna kombinirana ekipa koju čini svega 5 kadeta (igrači 2000.godišta) dok su ostatak naši mlađi kadeti. Stoga nekakvi posebni rezultati nisu ove godine se ni očekivali već je prioritet stjecanje iskustva mlađih kadeta za narednu sezonu kada bi kao ekipa trebali igrati 1.HKRL. Ipak nadamo se da će u narednim utakmicama ipak se dečki domoći pokojega boda.

Dječaci A (igrači 2004.godišta) gostovali su u Garešnici u sklopu 4.kruga 1.HRLDA Sjever. A tamo su ostvarili polovičan uspjeh. Puleni trenera Grdića pobijedili su RK Ludbreg 22:15, ali su i izgubili od RK Koprivnica H18 rezultatom 18:22. Sveukupno očekivani rezultati koji će vjerujemo u budućnosti biti i bolji.

Ekipa dječaka B (igrači 2006.godišta) sa svoje dvije ekipe u Virovitici igrala je utakmice 3.kruga 1.HRLDB Sjever. Kako ekipa RK Marof nije doputovala u Viroviticu dečki su umjesto planiranih četiri odigrali samo dvije utakmice. A u njima je ekipa RK Viro Virovitica I pobijedila RK Čazma 21:12, a naša druga ekipa Viro Virovitica II poražena je od iste ekipe 6:15.