Poznati svi sudionici 13.međunarodnog turnira za mlađe kadete “Virovitica 2019”

rukomet-lopta-ruka-1-1024x693

Tradicionalni međunarodni turnir za mlađe kadete, jedan od najjačih turnira ove kategorije u ovom djelu Europe, održati će se ove godine od 1. do 3. veljače 2019. godine. Ove godine je to 13. izdanje tunira, pripreme za turnir su u punom jeku, a poznati su i svi sudionici turnira.

Uz već stalne goste, kao i svake godine, na turniru će biti i nekoliko debitanata. Tako će po prvi put na turnir doći RK MOL – Pick Szeged iz susjedne Mađarske, uz Veszprem najpoznatiji mađarski klub. Iz Austrije dolaze prvaci Austrije u kategoriji mlađih kadeta SC Ferlach iz istoimenog austrijskog grada. Iz Hrvatske debitanti su akturalni prvak i viceprvak Hrvatske u ovoj kategoriji RK Maksimir Pastela i RK Valpovka. Sveukupno na turniru sudjeluje sljedećih 12 ekipa iz 6 europskih zemalja:

 1. RK PPD ZAGREB (Hr)
 2. RK BALIĆ METLIČIĆ (Hr)
 3. RK MAKSIMIR PASTELA (Hr)
 4. RK VALPOVKA (Hr)
 5. RK CELJE PL (Slo)
 6. RK GORENJE (Slo)
 7. RK PLER BUDAPEST (Hun)
 8. RK MOL-Pick Szeged (Hun)
 9. RK BORAC (BiH)
 10. RK FERLACH (Aus)
 11. RK PARTIZAN (Srb)
 12. RK VIRO VIROVITICA (Hr)

Sve ljubitelje rukometa tako i ove  godine očekuje vrhunski rukometni događaj koji će zasigurno, kao i svake godine, u Viroviticu dovesti i mnoga poznata rukometna imena. Vjerujemo stoga da će dvorane u Virovitici i Gradini i ove godine biti dobro popunjene i da će svi koji vole rukomet i sport uživati u sveukupno 34 odlične rukometne utakmice.