PRVACI!!!!!!

ekipa2017

Nakon 16 godina Virovitica ima rukometnog prvoligaša. Pobjedom večeras u Valpovu 35:22 RK Viro Virovitica postala je prvakom 2.HRL Istok i novim članom 1.B hrvatske rukometne lige.

O samoj utakmici nema se što puno pričati. Na poluvremenu vodstvo naših 20:8 i nikakve neizvjesnosti nije bilo niti je moglo biti. Stoga čestitke domaćinima na korektnoj igri i zahvala na lijepom dočeku. A posebna zahvala ide navijačima koji su došli u Valopovo te našim klincima ekipe 2006.godišta koji su neumorno navijali cijelu utakmicu.

Naredne sezone tako će se u Virovitici igrati prvoligaški rukomet. A to su osvajanjem prvoga mjesta omogučili:

Igor Đud, Karlo Štimac, Dino Meter, Mihael Sreš, Krešimir Godeč,Zlarin Rončević, Saša Kukić, Karlo Vašarević, Kristijan Smiljčić, Antonio Starčević, Matej Paljar, Robert Rešetar, Luka Poljak, Ivan Šunda, Marko Domjanić, Karlo Godeč, Luka Moslavac, Toni Smutni, Tomislav Rotim, Krešimir Čaleta-Car i Luka Ferenčević.

Nisu svi igrali sve utakmice ali svaki od njih dao je doprinos ovome velikom uspjehu našega kluba. I naravno trener Damir Vašarević koji je uspio stvoriti ekipu koja je po ocijeni mnogih ove godine igrala najbolji i najljepši rukomet u 2.HRL Istok.

Čestitke idu i upravi kluba koja je omogučila ekipi odigrati sezonu bez stresova, prijateljima kluba koji su nam pomagali tijekom sezone na bilo koji naćin, sportskoj zajednici grada Virovitice, glavnom sponzoru tvrtki Viro d.d., ostalim sponzorima koji su nas pratili i pomagali, našim navijačima i svima ostalima kojima je bilo stalo do uspjeha ekipe.

Zahvala i onima koji nisu vjerovali u ovakav završetak. Jer su sve nas u klubu samo dodatno i svakodnevno motivirali da radimo bolje,više i jače. Možda smo kojega “nevjernog Tomu” natjerali da promjeni mišljenje.

Nadamo se podršci i u narednoj prvoligaškoj sezoni i nadamo se punoj dvorani na našim utakmicama i odličnom rukometu koji će se moći vidjeti. Ovi dečki sigurno će ponovno dati sve što mogu na terenu. Za svoj grad i za svoj klub.