Live-stream: Novo iskušenje u Đakovu

seniori_4

Nakon sjajno odigrane utakmice sa Vidovcem i prvih bodova sezone, seniorsku ekipu narednog vikenda očekuju nova iskušenja. U subotu 30.rujna 2017.godine putuju u Đakovo gdje ih dočekuje istoimeni domaćin i još jedna teška utakmica.

Đakovčani su loše ušli u sezonu sa dva poraza i zasigurno ne žele da im se takav loš niz nastavi. Pogotovo ne na svome terenu. Stoga naše dečke očekuje možda ne tako kvalitetan protivnik poput Vidovca, ali svakako nezgodna i neugodna momčad za supranika,  koja godinama igra ili 1. ili Premijer ligu, iskusna iako ove sezone i ponešto pomlađena i koja će u subotu biti vrlo motivirana. Međutim, motivacije neće nedostajati ni Virovitičanima. Prošla utakmica pokazala je da mogu puno, da mogu odigrati kvalitetno i borbeno i da onda ništa nije nemoguće. Pa nije ni nemoguće pobjediti u Đakovu ili uzeti bod. A ta eventualna pobjeda puno bi značila našima iako je tek početak sezone. Značilo bi to već sada imati značajnu bodovnu prednost pred nekim ekipama što je vrlo bitno za ostvarenje našega cilja ove sezone, a to je opstanak u ligi. Također bio bi to ogroman poticaj za utakmicu za dva tjedna kada u Viroviticu dolazi prvi favorit lige RK Rudar iz Ruda.

Kako god bilo, dečki idu pobjediti. Hoće li se to i dogoditi budemo vidjeli, no kao i dosada, ako odigraju muški, borbeno i sa srcem svi će biti zadovoljni. Pa ako protivnik bude bolji neka i pobjedi. Utakmica započinje u 19 sati, live prijenos (stream) utakmice pratite na našim stranicama. (foto: icv.hr)