Rezultati ekipa Škole rukometa ovoga vikenda

IMG_9949_ticic

Ovaj vikend osim seniora aktivne su bile i ekipe Škole rukometa. Tako su u subotu oni najmlađi, ekipe 2008.i 2010.godišta sudjelovale na 2.memorijalnom turniru u mini rukometu “Vilim Tičić”. Ovaj turnir, koji se igra u čast velikog rukometnog trenera Vilima Tičića, a koji je praktički osnivač oba rukometna virovitička kluba, odigran je u subotu u dvorani OŠ IBM Virovitica. Naši klinci su zauzeli 4.i 5.mjesto, i za većinu njih ovo su bile prve rukometne igračke minute te prvo pravo rukometno iskustvo. Stoga rezultat i nije bio primaran, a vjerujemo da će im svaka odigrana rukometna utakmica dobro doći u njihovu budućem rukometnom razvoju.

Dječaci B istoga dana odigrali su prijateljski susret u drugoj virovitičkoj dvorani Tehničke škole. U susretu sa ekipom Daruvara, koji je odigran u tri poluvremena po 20 minuta, pripao je mladim Daruvarčanima rezultatom 35:30. Ovo je bila zadnja priprema za obje ekipe pred početak 1.HRLDB Sjever.

Dječacima A liga je ovaj vikend već započela. U prvom krugu 1.HRLDA Sjever naši su dječaci gostovali u Vidovcu i ostvarili polovičan rezultat. U prvoj utakmici su, baš poput svojih starijih suigrača, bili bolji od ekipe RK Vidovec 16:14. U drugoj su utakmici pak teško stradili u susretu sa ekipom RK Varaždin. Varaždinci su bili i više nego uvjerljivi te pobjedili sa 30:6 te pokazali da će novi trener Darko Grdić imati dosta posla sa svojom ekipom narednih mjeseci.

I na kraju na parket dvorane Tehničke škole istrčali su naši kadeti u utakmici pretkola 1.HKRL Protivnici su našima bili susjedi iz Slatine koji su nakon zanimljive utakmice odnijeli pobjedu rezultatom 20:27. Slatinčani su bili u stalnom vodstvu, nekoliko puta i sa 6 ili 7 pogodaka razlike, ali se naši dečki nisu predavali te su se nekoliko puta primakli na samo -2. No dalje od toga nisu uspjeli pa je pobjeda na kraju zasluženo otišla na stranu gostiju. (foto: icv.hr)