Rezultati mlađih dobnih kategorija proteklog vikenda

Rukometna-lopta

Osim prvotimaca, proteklog vikenda bila je aktivna i većina naših ekipa mlađih dobnih skupina. Ostvarili su i pobjede i poraze, no lige su tek počele pa treneri imaju vremena za poboljšanje forme svojih ekipa.

Kadeti su tako u Zagrebu odigrali 1.krug 1.HKRL. U prvoj utakmici ekipa domaćega PPD Zagreb bila je uvjerljivo rezultatom 32:17. Naši dečki solidno su se držali prvo poluvrijeme, na odmor se otišlo sa sasvim pristojnih -4 odnosno 11:15, ali u drugom djelu kvalitetniji i bolji mladi zagrebaši upisali su uvjerljivu pobjedu. U drugoj, puno neizvjesnijoj utakmici, ubilježili su još jedan poraz, bolja je bila ekipa Dubrave sa minimalnih 26:25. Imali su svoje prilike u ovoj utakmici igrači trenera Prebega, vodili su na poluvremenu 11:9, ali na kraju su ipak ostali bez bodova.

Ekipa dječaka A svoj je krug 1.HRLDA Istok odigrali u Virovitici. U ovoj ligi naš klub nastupa sa dvije ekipe od kojih je ona prva izborila dvije pobjede, dok je druga ekipa imala polovičan učinak sa jednom pobjedom i jednim porazom.

RK Viro Virovitica 1 – RK Frankopan 29:3

RK Viro Virovitica 1 – RK Županja 27:17

RK Viro Virovitica 2 – RK Frankopan 24:8

RK Viro Virovitica 2 – RK Županja 12:16

Također u Virovitici odigran je i 3.krug 1.HRLDB Istok. Ovdje pak naši klinci su odigrali solidne utakmice ali su u obje poraženi. No, ova ekipa godišta 2008. i mlađi ove godine skoro prvi puta igra ozbiljniji veliki rukomet, pa stoga će im trebati i vremena za bolju igru i rezultate.

RK Viro Virovitica  – RK Požega 5:7

RK Viro Virovitica – RK Nova Gradiška 6:13