Rutinski sa Garešnicom, oprostili se Rončević i Kukić

MG_8108-768x512

Bez nekih problema u izmješanom sastavu pobjeda naših u utakmici sa Garešnicom 38:28. U polurevijalnom susretu, uz pljesak tribina, svoje zadnje minute aktivnog igranja rukometa odigrali su naši veterani Zlarin Rončević i Saša Kukić. Oproštajni poklon uručili su im predsjednik kluba Igor Tomljanović i predsjednica Nadzornog odbora i naša bivša dugogodišnja predsjednica Željka Grahovac.

O samoj utakmici nema se što puno za reći. Gosti su doputovali sa svega 8 igrača, a već sam početak i vodstvo domaćina 8:1 pokazali su da nikakve neizvjesnost većeras biti neće. Stoga je utakmica iskorištena da prve seniorske minute ubilježe Dominik Sabo i Tomislav Suhanek i da večinu minuta dobiju oni igrači koji inaće manje igraju. Karlo Vašarević postigao je najviše 9, a Dubravko Benko 8 golova. Dino Meter obranio je 3 sedmerca, dok su na oproštaju u strijelce se uspjeli upisati i Rončević i Kukić. Kod gostiju iz Garešnice 14 golova Vladimira Flanjaka.

Na kraju pljesak sa tribina kao nagrada Virovitičanima za odličnu sezonu. Ostaje još gostvanje u Križevcima kod KTC-a gdje će dečki pokušati pobjedom dohvatiti završna dva boda. (foto: icv.hr)

RK Viro Vitovitica: Meter, Rončević 1, Godeč 4, K.Vašarević 9, Smiljčić 4, Kukić 1, Štimac, Moslavac 4, Sabo 1, Crljenić, Suhanek, Janjić 3, Taras, F.Vašarević 2, Smutni 1 i Benko 8.

Sedmerci: Viro Virovitica 1/3  Garešnica 4/8

Iskljućenja: Viro Virovitica 8 minuta  Garešnica 2 minute