S mladim “plinarima” u srijedu

IMG_3989-Custom

Umjesto uobičajenog termina utakmica 22.kola 1.HRL Sjever RK Viro Virovitica – RK PPD Zagreb 2 odigrati će se u srijedu, 11.travnja 2018. godine u dvorani Tehničke škole s početkom u 19.30 sati. Razlog odgode je zamolba zagrebaša za odgodom kojoj je domaćin udovoljio, pa će tako dvoboj ovih momčadi biti sredinom idučega tjedna.

Pripremiti ekipu za utakmicu sa drugom ekipom hrvatskog prvaka vjerojatno je svim trenerima najteže. Naime nikada ne znate sa kojom će ekipom PPD Zagreb 2 doći na parket. Ponekad je to uglavnom ekipa igrača 2000.godišta, u zadnje vrijeme je to većinom ekipa 2002.godišta ali vrlo često pak u ekipi završe i njihovi igrači prve momčadi poput Lučina, Ereša i drugih. Naravno o tome u kakvom sastavu dolaze ovisi i kakva utakmica se može očekivati. Zato su Zagrepčani i imali šarene rezultate ove sezone pa pobjeđivali npr. Vidovec u gostima ali i uvjerljivo izgubili u Đakovu.

U prvom djelu prvenstva naši su dečki igrali protiv jednog od najjačih sastava koje je PPD Zagreb ove sezone sastavio za jednu utakmicu. Odigrali su odličnu utakmicu i vodili gotovo cijelu utakmicu. Ipak na kraju pobjeda domaćih 33:34. Zato im je sad prilika za uzvratiti bez obzira kakav sastav bude na drugoj strani. Ako odigraju kako znaju, kako su odigrali primjerice protiv Medveščaka, onda će biti i u prilici da bodove ostave u Virovitici. A za naše navijače i ljubitelje rukometa ovo je prilika da pogledaju vjerojatno i neke od budučih zvijezda hrvatskog rukometa, pa ih očekujemo u velikom broju na tribinama. Unatoč neuobičajenom terminu.