Slatina prva,Viro drugi

20170827_170225

U finalu turnira u Hrtkovcima pehar pobjednika odnijela je zasluženo ekipa RK Slatina. Bili su bolji u finalu od naših kadeta 22:11 (12:8). Peta utakmica u dva dana bila je ipak previše za Virovitičane. Umor je ućinio svoje i teško da su dečki mogli u finalu biti bolji. Osim toga,ionako bolja ekipa naših susjeda iz Slatine,odigrala je utakmicu manje na turniru,a imali su i malo više odmora pred finalnu utakmicu. No,sve u svemu, bilo je lijepo vidjeti da su do finala došle dvije hrvatske ekipe i da su obje na ovome turniru pokazale da se kod nas igra zaista dobar rukomet.

Naši dečki su na ovom turniru bili najmlađa ekipa koju su uglavnom ćinili mlađi kadeti,dok su sve ostale ekipe,uključivo i pobjedničku ekipu Slatine bili igrači 2 do 3 godine stariji. Tako da je i sam plasman u finale i drugo mjesto lijep uspjeh za naše. Odigrali su odličnih 5 utakmica,ostvarili 3 pobjede,bili borbeni i igrali dobar rukomet.

Obzirom da zapisnike sa utakmica baš i nismo dobili,teško je istaknuti naše strijelce ili istaknutije pojedince. Ali oni su ovaj turnir ionako odigrali kao momčad, svih 13 igrača je igralo, zajedinički su došli do finala pa je ustvari i nepotrebno pojedinačno nekoga isticati. Zato ćemo samo navesti igrače koji su igrali ova dva dana: Leo Mihaljević, Alan Đurđević, Deni Vilček, Borna Šimić, Stefan Oluić, Emanuel Alavanja, Tim Čevelak, Marko Đeri, Matej Oršulić, Sven Balint, Dominik Sabo, Karlo Moslavac i Fran Moslavac. Ekipu su vodili Darko Grdić i Saša Žada.