Subota u 19 sati stiže RK Maksimir Pastela

luka_moslavac_2017

Nakon dva gostovanja u kojima su neke zaslužene bodove prosuli, a neke nezaslužene dobili naši seniori vračaju se u Viroviticu. U kojoj će u subotu 25.11.2017.godine u dvorani Tehničke škole ugostiti još jednu zagrebačku ekipu RK Maksimir Pastela.

Vjerojatno široj javnosti najmanje poznata zagrebačka ekipa u našoj ligi još je jedan ozbiljan i težak protivnik. Trenutno su petoplasirani na tablici sa dva boda više od nas i u dosadašnjim utakmicama pokazali su odličnu, brzu i agresivnu igru. Maksimir je ekipa koja je, poput naše, poznata i po radu sa mladima igračima te u tom svome podmlatku uglavnom i “proizvodi” igrače za svoju prvu ekipu. Uz to kao i većina ekipa iz Zagreba uvijek ima nekoga tko je zbog studiranja privremeno u našoj metropoli te na taj naćin svake sezone imaju vrlo kvalitetan i ujednačen sastav.

Prema tome pred trenerom Vašarevićem i njegovim dečkima ponovno je zahtjevnih i napornih 60 minuta. U kojima će trebati “rovati i kopati” cijelu utakmicu te odigrati na visokoj razini svaku minutu. Bliži se kraj polusezone, još su tri utakmice pred našima, i ekipa zasigurno nije energetski na onoj razini kakva je bila na početku lige. Agresivna igra sa puno trčanja troši naše igrače, na ekipi se vidi da su neki igrači sa največom minutažom dosada već podosta potrošeni, a i ozljedom Smiljčića skraćena nam je rotacija. Ali vremena za plakanje nema. Što bi se reklo “na muci se poznaju junaci”  pa Virovitičanima ne preostaje drugo nego da uz pomoć naših navijača pokušaju u subotu dokopati se novih bodova. Treba vjerovati da će u tome i uspjeti.

Utakmica započinje u 19 sati, a besplatne ulaznice mogu se nabaviti na uobičajenim mjestima: Caffe bar Dona, Caffe bar Štedna i trgovina Infokom.