Live stream: “Medvjedi” čekaju u Zagrebu

rukomet_viro_virovitica_2017

U 7.kolu 1.HRL Sjever put naše prvotimce u subotu 28.10.2017. godine vodi u Zagreb na noge, ili bolje rečeno ruke, ekipi RK Medveščak. Zagrepčani su lošije ušli u sezonu, ali su nakon toga zaredali sa dobrim igrama te imaju 4 pobjede u nizu te sa 8 bodova drže odlično 4.mjesto u ligi. Stoga je vrlo jasno da popularni Medvjedi očekuju taj svoj dobar niz nastaviti i u subotu. S druge strane, Virovitičani su odigrali možda i najbolju utakmicu sezone prošli vikend protiv ekipe RK Osijek. Tako se može reći da obje ekipe subotnji susret očekuju u dobroj formi i dobrom raspoloženju što gotovo sigurno garantira dobru utakmicu u dvorani Sutinska vrela.

Trener Vašarević od samog starta lige drži se čvrsto svoga stava “utakmicu po utakmicu”. Nema plakanja nakon poraza i nema euforije nakon pobjeda. Liga je duga, svaki bod je bitan, a prošlo kolo pokazalo je da i neočekivanih rezultata neće nedostajati. Zato dečki u Zagreb putuju po pobjedu, spremni opet iznova dati maksimum od sebe i pružiti najbolje što mogu. Osim toga, za uspjeh, kao i obično trebati će i malo sportske sreće da bi nakon 60 minuta mogli i slaviti. Ekipa je kompletna, svi igrači putuju u Zagreb, motivacije ne nedostaje jer ako ništa drugo igraju protiv jednoga od najpopularnijih hrvatskih rukometnih klubova. Bar je to nekada Medveščak bio. I što god mislili lijepo zvuči da Viro Virovitica igra službenu ligašku utakmicu sa takovim klubom. Oni stariji će se sjetiti da je taj Medveščak predvođen legendarnim Vladom Šolom na golu i ubojitim Slovencem Janijem Čopom, gostovao prije 20-tak godina u Virovitici kao hrvatski premijerligaš te “izvukao” 16:16 u susretu sa našim “legendama” Poslekom, Petrovićem, Poljakom, M.Vašarevićem i drugima. Sad su druga vremena, drugačiji rukomet i igra se u Zagrebu, ali sigurno nitko ne bi imao ništa protiv da rezultat ostane isti.

Utakmica se igra u dvorani Sutinska vrela, a započinje u 18.30 minuta. Live stream i live tekstualni prijenos i rezultat naravno na našim stranicama.