Svi na tribine u petak – zadnja domaća prvoligaška utakmica

IMG-7830a7c54aee779046bc1ea1aac95e84-V

Malo po malo i ovogodišnja prvoligaška karavana je došla gotovo do samoga kraja. Pred ekipom Damira Vašarevića je zadnja ovosezonska utakmica na domaćem parketu, a gosti su ekipa RK Garešnica. Utakmica će se zbog obaveza dijela igrača obje ekipe odigrati u petak, 27.travnja 2018.godine s početkom u 20 sati.

Gosti su pretposljednja ekipa lige i od slijedeće godine sele u rang niže. Utakmica rezultatski niti njima niti našima dečkima ne znači puno, ali je za Virovitičane bitna kako bi još jednom pobjedom, četvrtom u nizu, sa stilom se oprostili od svojih navijača. Sezona koja je na kraju bila iznad očekivanja čak i onih najoptimističnijih ljubitelja rukometa u Virovitici. Glavni cilj, ostanak u ligi, dečki su ostvarili još prije par kola, zadnje utakmice igraju u velikoj formi (pogotovo prošlotjednu sa Maksimirom), motiva im očito ne nedostaje i za očekivati je da će u petak odigrati još jednu odličnu utakmicu.

Zato poziv našim navijačima, koji su baš kao i ekipa bili iznenađenje ove sezone jer je Viro Virovitica uvjerljivo najgledanija ekipa lige. Dođite u velikom broju u petak navečer. Da još jednom podržite virovitičke „lavove“ u borbi za nova dva boda i pozdravite ih pljeskom za jednu sezonu u kojoj su tek rijetki se osladili bodovima u Virovitici. Isto tako da se i ekipa i trener i klub Viro Virovitica zahvali vama na tribinama jer ste bili bitan i vrijedan dio ove prvoligaške priče.

Upravo činjenica da su sa svakom domaćom utakmicom tribine bile sve punije i punije, a atmosfera sve vatrenija, gostovanje u Virovitici postalo je problem za svaku ekipu lige. Neovisno o tome jesu ili nisu nominalno kvalitetnija ekipa od Virovitičana u Viroviticu se nije, a vjerujemo ni neće, dolazilo na izlet.

Želja je u petak navečer napraviti jednu pravu rukometnu večer. Dostojnu grada koji se voli nazvati „gradom rukometa“, dostojnu jedne odlične sezone, dostojnu naših igrača i navijača. Vjerujemo da će takva i biti.