Težak ispit u Ivanić Gradu

MG_4564_naslovna22

U subotu 23.02.2019. godine 1.HRL Sjever rukometaši Viro Virovitice putuju u Ivanić Grad. Tamo će u sklopu 17.kola lige s početkom u 20 sati odmjeriti snage sa RK Ivanić.

Ivanić je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Domaća momčad trenutno je na 6.mjestu lige no na svome terenu su izuzetno neugodna ekipa za svakoga. Osim toga, tradicionalno ne leže virovitičkim rukometašima, premda su ih u prvom djelu sezone uvjerljivo porazili u Virovitici 30:18. Međutim sasvim sigurno u subotu će to biti neka druga prića.

Virovitičani odlaze na put prilićno oslabljeni. Pored ozlijeđenog Ivana Gašparovića, u ekipi više nema Kristijana Smiljčića, tako da je roster koji ima trener Vašarević na raspolaganju dosta smanjen. Pogotovo se to odnosi na vanjsku liniju gdje praktički su na raspolaganju svega četvorica igrača te će biti vrlo teško u takvom sastavu držati jedan čvrst ritam, punu koncentraciju i razinu borbenosti cijelu utakmicu. No, od kukanja nema nekakve koristi, svijesni su to i igrači i trener, pa će svi oni koji će biti na terenu nastojati pružiti svoj maksimum. Hoće li to biti dosta za bod ili dva, vidjeti će se, ali svakako je minimum za očekivati da ekipa pruži ono najbolje što u ovome trenutku može.