Vidovec novi izazov

MG_5972

Nakon gotovo mjesec dana i tri uzastopne uzbudljive domaće utakmice virovitički će rukometaši na gostovanje. U nedjelju 25.studenoga 2018. godine putuju u Vidovec gdje ih očekuje istoimeni prvoligaš.

Gostovanje u Vidovcu je jedno od najtežih gostovanja u 1.HRL Sjever za sve ekipe. Ne samo zbog kvalitete ekipe Vidovca već i zbog domaće atmosfere i gotovo uvijek pune dvorane vrlo bučnih navijača. Ove sezone Vidovčani, bar dosada, nisu rezultatski na razini dosadašnjih sezona. Na 12.mjestu su lige sa svega 6 osvojenih bodova tako da im je svaka slijedeća utakmica vrlo bitna u borbi za bijeg sa začelja. No isto tako treba reći da su neke utakmice tijesno izgubili unatoč dobroj igri, tako da nema sumnje da nisu zaboravili igrati i da Virovitičane očekuje težak posao.

S druge strane iza igrača Viro Virovitice buran je mjesec u kojima je bilo svega, i veselja i razočarenja i tuge i smjeha, no sada to moraju zaboraviti i okrenuti se novim izazovima. Ispred njih je zahtjevan protivnik no svakako ne i nepobjediv. S novim bodovima ostali bi i dalje u samom vrhu lige, pobjedom bi vratili možda malo poljuljano samopouzdanje i vratili se u pobjednički ritam.  Bliži se kraj polusezone, osjeti se već pomalo umor kod onih igrača koji provode najviše minuta u igri, ali ozbiljnije ozlijeđenih u ekipi Damira Vašarevića nema te će svi biti spremni za susret. Stoga, ako Virovitičani odigraju na onoj visokoj razini kako to znaju, posebice u obrani, mogli bi se vratiti kući sa novim bodovima.

Utakmica u dvorani OŠ Vidovec započinje u 17 sati.