Zadnja ovogodišnja utakmica gostovanje u Đakovu

rukomet-lopta-ruka-1-1024x693

Pred virovitičkim rukometnim prvoligašem je zadnje gostovanje i zadnja utakmica ovogodišnje polusezone. Kako je utakmica 13.kola sa ekipom Maksimir Pastela, koja se trebala odigrati 15.prosinca u Virovitici odgođena, utakmica 12.kola 1.HRL Sjever sa ekipom Đakova 1.prosnca 2018.u Đakovu je zadnji ispit za rukometaše Viro Virovitice ove godine.

Rukometaši Đakova prošle godine spasili su se ispadanja iz lige, a nakon 11 kola ove sezone ponovno su u opasnoj zoni. Nalaze se na 13.mjestu, onome koje vodi u 2.HRL sa svega 4 osvojena boda. Prošle sezone Virovitičani su bili bolji u oba susreta, a namjeravaju isto ponoviti i ove godine. Đakovo je, poput naših, mlada ekipa i u ponešto su izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlogodišnje prvenstvo, a imaju i novoga trenera. Nisu svakako ekipa za podcijeniti, pogotovo ne na njihovu terenu, ali isto tako zašto ne reći da su virovitički rukometaši u subotu favoriti. Uostalom odlaze u Đakovo kao vodeća ekipa lige, imaju 13 bodova više od domaćina i svakako je cilj osvojiti nova dva boda.

Preduvjet za ostvarenje cilja je odigrati borbenu i koncentriranu utakmicu, nikako ne ući u susret pod motom „lako ćemo“ i svakako igrom biti na razini velike većine ovosezonskih utakmica. Viro Virovitica je neosporno kvalitetnija momčad, u dobroj formi, pokazali su to i prošli vikend u Vidovcu i nema razloga da isto ne ponove i u Đakovu. Ukoliko se vrate u Viroviticu sa novim bodovima biti će to sjajan završetak jedne odlične polusezone i svakako dobar poticaj za nastavak prvenstva iduće godine.

Utakmica se igra u GNSD Đakovo a započinje u 19 sati.

LIVE STREAM utakmice možete pogledati ovdje