Završne pripreme za 12.međunarodni rukometni turnir

7

Prvi vikend u veljači već tradicionalno je rezerviran za međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete. Pripreme za ovogodišnji 12. po redu su u završnoj fazi te će kroz koji dan sve biti spremno za dolazak 11 ekipa koje uz RK Viro Virovitica sudjeluju na turniru. Nakon otkaza ekipe Pick Szeged organizatori tunira zamjenu su pronašli u susjednoj Sloveniji, pa je konačni popis sudionika tunira slijedeći:

 1. RK PPD ZAGREB (Hr)
 2. RK CELJE PL (Slo)
 3. RK PARTIZAN (Srb)
 4. RK BORAC (BiH)
 5. RK BALIĆ-METLIČIĆ (Hr)
 6. RK ZAMET (Hr)
 7. HC PLER BUDAPEST (Hun)
 8. HC WAT ATZGERSDORF (Aut)
 9. RK GORENJE VELENJE (Slo)
 10. RK DUGO SELO (Hr)
 11. MRK KRKA (Slo)
 12. RK VIRO VIROVITICA (Hr)

Turnir se igra od 2. do 4. veljače 2018.godine  u dvoranama OŠ Ivana Brlić Mažuranić i Tehničke škole u Virovitici te u dvorani OŠ Gradina u Gradini. Raspored turnira možete vidjeti ovdje, a protokol turnira ovdje . Po prvi puta za vrijeme trajanja turnira, u petak 02.02.2018. godine, s početkom u 18.15 u dvorani Tehničke škole biti će i dodjela nagrada najboljim sportašima grada Virovitice.

Stoga svi koji vole sport i rukomet imaju i ove godine u našemu gradu vidjeti ponajbolje ekipe mlađih kadeta u ovome djelu Europe. Dosadašnji turniri pokazatelj  su da mnoga kasnije poznata rukometna imena, poput primjerice Filipa Ivića ili Luke Šebetića, su svoj talenat pokazali između ostaloga baš u Virovitici.