U subotu s Osijekom za povratak pobjedama

luka_moslavac_2017

Ispred naših seniora 6.je kolo 1.HRL Sjever. A ono u subotu 21.listopada 2017.godine u Viroviticu dovodi ekipu iz centra Slavonije RK Osijek. Osječani su pobjedom u prošlom kolu nad drugom ekipom PPD Zagreba došli do novih bodova te su se izjednačili sa nama – oboje imamo po 4 boda. Mi se nadamo da će nakon utakmice naš bodovni saldo biti veći za 2 nova boda.

Osijek ulazi u onu kategoriju iskusnih prvoligaških ekipa. Dugo su u ovoj ligi, nekada sa više, a nekada sa manje uspjeha, no sa dovoljno iskustva i igračke kvalitete da budu težak protivnik našima. S druge strane domaćini su ubilježili dva uzastopna poraza. Iako očekivani, porazi nikada nisu dobra stvar, te bi eventualno novo posrtanje naših poprilično uzdrmalo i ekipu i klupske ambicije ove sezone.

Protivnik je ovoga puta realno kvalitetom bliži nama, uz našu dobru i borbenu igru, agresivnu obranu te koncentriran napad dečki imaju šansu pobijediti.  U ekipu se vraća Smiljčić koji nam je puno nedostajao u Bjelovaru, ostali dečki su zdravi, spremni i željni vratiti se na pobjedničke staze. Uz pomoć nadamo se brojne publike u dvorani Tehničke škole vjerujemo da to mogu i ostvariti. Utakmica počinje u 18 sati, a besplatne ulaznice mogu se kao i obično preuzeti u Caffe baru Dona, Caffe baru Štedna i trgovini Infokom.